ARVOMME

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme. Teemme yhteistyötä luotettujen suomalaisten sekä kansainvälisten luomusertifioitujen raaka-ainetoimittajien kanssa. Työtämme ohjaavat arvot, joiden ympärille tulevaisuuden strategia, missio ja visio on rakennettu. Työskentelemme yhdessä ja arvostamme toisiamme ja kaikkea sitä, joka näkyy meistä ulospäin. Arvomme kertovat mihin me taponero.fi:ssa uskomme. Arvomme on kulttuurimme ja menestyksemme perusta.

Arvostaminen ja rohkaiseminen

Ole oma itsesi. Arvosta luontoa. Ole rehellinen itsellesi. Rohkaise muita tekemään samoin. Toimintamme perustuu tasa-arvolle ja erilaisuuden hyväksymiselle ja on aktiivista ja osallistavaa. Me välitämme toisistamme – niin yksilöinä kuin yhdessä osana yhteiskuntaa. Raaka-aineet kerätään luonnosta pääosin käsityönä, luontoa vahingoittamatta. Luonto on ehtymätön raaka-ainevarasto silloin, kun kohtelemme sitä kunnioittavasti.

Kunnioitus ihmisiä ja luontoa kohtaan

Kunnioitamme mielipidettäsi sekä luontoa tuotekehityksessämme. Rakennamme tuotteemme 100% luonnon raaka-aineista. Haluamme luoda aidot suhteet luontoon, asiakkaisiimme ja olla hyvä ympäröivälle maailmalle. Teemme valintoja, jotka tukevat kestävää kehitystä osana liiketoimintaamme. Kohtaamme toisemme aidosti ja rehellisesti. Olemme avoimia ja vilpittömiä. Haluamme olla johtava toimija luonnontuotteiden kehittäjänä ja tuottajana. Vastaamme juuri sinun tarpeisiisi – Luonnollisesti Sinulle!

Rohkea luovuus

Elä ennakkoluulottomasti. Ole rohkea. Ole luova. Tuotekehittelyssä tuetaan ideoita ja uusia ajatuksia. Uusista näkökulmista ja intuitiivisten kokeilujen tuloksena syntyy lopulta uusia tuotteita. Taponero.fi:llä on rohkeutta kokeilla uutta ja luoda elämyksiä, joissa on voimaa, ravintoa ja hoitoa sekä luonnollista kauneutta ihollesi. Arvostamme kädentaitoja ja puhtaita raaka-aineita.

VISIO

Taponero.fi:n tuotteiden tulevaisuuden visio on olla 100% luonnon raaka-aineista valmistettujen hoitotuotteiden johtava kehittäjä ja valmistaja. Visiomme on tuottaa ihon ravitsemista ja hoitoa edistäviä tuotteita. Taponero.fi:n työn tulosten arvostus kuvastaa intensiivistä kehitystyötämme. Vastaamme työmme tuloksista itsellemme ja koko työyhteisöllemme ja päivän kulku sujuu mielekkäästi eteenpäin.
Taponero.fi:n tuotteet luovat ikimuistoisia hetkiä meille kaikille:

 • ihanat, hoitavat kokemukset tuotteistamme tuovat iloa ja hyvinvointia päivittäin
 • innovaatiot ovat arvojemme mukaisia ja taponero.fi:n osaamisen tuloksia
 • teemme yhdessä, iloitsemme yhdessä, luomme uutta yhdessä kunnioittaen luontoa ja vastuullista elämäntyyliä
 • MISSIO

  Missiomme ja visiomme kuvastavat kuluttajien tarpeita ja yhteiskunnan suuntaviivoja. Toimimme vastuullisesti. Missiomme – Luonnontuotteet, joilla on merkitystä Sinulle – auttaa meitä suuntaamaan työtämme ja kehittämään yhä parempia tuotteita tähän maailmaan. Kohti täydellistä ihon kauneutta -visiomme kertoo, miten voimme muokata tulevien tuotteiden koostumuksia, niiden makuja luonnon 100% raaka-aineiden pohjalta.

  Kuljemme yhdessä sinun kanssasi kohti luonnon kauneutta arvostaen luontoa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tämä on meidän toiveemme tulevaisuudesta.

  TAPONERO YRITYKSENÄ

   

  Suomen puhdas luonto ja karut jylhät metsät ovat puhutelleet ja houkutelleet yritystä hyödyntämään niistä saatavia luonnon raaka-aineita. Tuotteiden ravinteet ja hoitovaikutukset tulevat esille pikkuhiljaa yllättäen käyttäjät tehokkailla vaikutuksillaan. Yritys jatkaa matkaansa tehden uraauurtavaa pioneerityötään ollakseen eräänä päivänä yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista luonnon raaka-aineita hyödyntävistä yrityksistä maailmassa.

  Tervetuloa verkkokauppaan!

  Irene ja Juha Taponen