Taponero Inkivääri-Duosetti

Taponero Inkivääri-MSM-hoitovoide 100 ml ja Inkivääri-Arnica-kipugeeli 100 ml tilattavissa nyt pakettihintaan 50 €. (Erikseen ostettuna 9,80 € enemmän.)
Koska tilaus on 50 €, tulee se myös postikuluitta

50,00 

Inkivääri-MSM-hoitovoide:
Kipua lievittävä luonnonöljyjä sisältävä Inkivääri-MSM-hoitovoide on erinomaisen tehokas apu lihaskipuihin, jumiutuneisiin lihaksiin, nivelkipuihin, kuten nivelrikkoihin ja kulumiin, reumakipuihin ja fibromyalgiaan.

Inkivääriä on perinteisesti käytetty lievittämään tulehduskipuja ja laskemaan turvotusta. MSM-rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmisen elimistössä, tunnetaan tukikudoksia, kuten niveliä ja luita rakentavana aineena. Mustapippuri- ja kamferiöljy virkistävät verenkiertoa ja nopeuttavat paranemista ja palautumista. Katajaöljy tehostaa aineenvaihduntaa. Johannisöljy eli mäkikuisma tukee hermoston toimintaa ja hoitaa ihoa. Mehiläisvaha ja kylmäpuristettu luomurypsiöljy kosteuttavat ihoa pitäen sen pehmeänä ja kimmoisana.

Tämä on yksi myydyimmistä voiteistamme.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Käyttö: Hiero voide kipeytyneelle alueelle ohuesti 2-3 kertaa päivässä tarvittaessa. Voide soveltuu erinomaisesti hierontaan rentouttamaan lihaksia ja avaamaan lihasjumeja.

Sisältää: luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), inkiväärin eteerinen öljy (Zingiber Officinale Oil), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), mustapippurin eteerinen öljy (Piger Nigrum Oil), katajan eteerinen öljy (Juniperus Communis Oil), johannisöljy (Hypericum Perforatum Oil), metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone).

Inkivääri-Arnica-kipugeeli:
Nyrjähdyksistä, venähdyksistä, urheiluvammoista tai liikarasituksesta johtuvan lihas- ja nivelkivun paikallishoitoon.
Nivelrikosta johtuvan kivun paikallishoitoon. Soveltuu erinomaisesti myös jatkuvaan pitkäaikaiseen käyttöön.

Inkivääriä on perinteisesti käytetty lievittämään tulehduskipuja ja laskemaan turvotusta. MSM-rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmisen elimistössä, tunnetaan tukikudoksia, kuten niveliä ja luita rakentavana aineena. Luonnon salisyylihappoa sisältävää mesiangervoöljyä on perinteisesti käytetty hermosärkyyn, kihtikipuihin ja päänsärkyyn sekä antireumaattisen vaikutuksen vuoksi myös nivelvaivoihin. Edesauttaa myös mustelmien paranemista. Lääkekamferi virkistää ääreisverenkiertoa. Arnica lievittää tehokkaasti ruhjevammakipuja.

Inkivääri-Arnica-kipugeeli levittyy ja imeytyy nopeasti.
Ei tahraa vaatteita.

Annostelu kipukohtaan kahdesti päivässä.

Sisältää: Vesi (Aqua), Arnica (Arnica Oleum) Mesiangervoöljy (Meadowsweet Oleum), Emulsifier,
Glyseriini (Glycerin), Kamfer (Camphorae), Inkivääriöljy (Gingiber Oleum), MSM (Methylsulfonylmethane)
Ksantaanikumi (Xantan Gum), E-vitamiini (Tocopherol), Cetyl alkohol

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Sisältää

Inkivääri-MSM-hoitovoide: Luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), Mehiläisvaha (Cera Flava), Inkiväärin eteerinen öljy (Zingiber Officinale Oil), Kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), Mustapippurin eteerinen öljy (Piger Nigrum Oil), Katajan eteerinen öljy (Juniperus Communis Oil), Johannisöljy (Hypericum Perforatum Oil), Metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone).

Inkivääri-Arnica-kipugeeli: Vesi (Aqua), Arnica (Arnica Oleum) Mesiangervoöljy (Meadowsweet Oleum), Emulsifier,
Glyseriini (Glycerin), Kamfer (Camphorae), Inkivääriöljy (Gingiber Oleum), MSM (Methylsulfonylmethane)
Ksantaanikumi (Xantan Gum), E-vitamiini (Tocopherol), Cetyl alkohol

Koko

Inkivääri-MSM-hoitovoide 100 ml
Inkivääri-Arnica-kipugeeli 100 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taponero Inkivääri-Duosetti”