Taponero Inkivääri-MSM-hoitovoide

Voide on tehokas apu lihas-, nivel- ja reumakipuihin sekä fibromyalgiaan.  Virkistää verenkiertoa ja avaa lihasjumeja.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

 

 

24,90 34,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kipua lievittävä luonnonöljyjä sisältävä Inkivääri-MSM-hoitovoide on erinomaisen tehokas apu lihaskipuihin, jumiutuneisiin lihaksiin, nivelkipuihin, kuten nivelrikkoihin ja kulumiin, reumakipuihin ja fibromyalgiaan.

Inkivääriä on perinteisesti käytetty lievittämään tulehduskipuja ja laskemaan turvotusta. MSM-rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmisen elimistössä, tunnetaan tukikudoksia, kuten niveliä ja luita rakentavana aineena. Mustapippuri- ja kamferiöljy virkistävät verenkiertoa ja nopeuttavat paranemista ja palautumista. Katajaöljy tehostaa aineenvaihduntaa. Johannisöljy eli mäkikuisma tukee hermoston toimintaa ja hoitaa ihoa. Mehiläisvaha ja kylmäpuristettu luomurypsiöljy kosteuttavat ihoa pitäen sen pehmeänä ja kimmoisana.

Tämä on yksi myydyimmistä voiteistamme.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Käyttö: Hiero voide kipeytyneelle alueelle ohuesti 2-3 kertaa päivässä tarvittaessa. Voide soveltuu erinomaisesti hierontaan rentouttamaan lihaksia ja avaamaan lihasjumeja.

Sisältää: luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), inkiväärin eteerinen öljy (Zingiber Officinale Oil), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), mustapippurin eteerinen öljy (Piger Nigrum Oil), katajan eteerinen öljy (Juniperus Communis Oil), johannisöljy (Hypericum Perforatum Oil), metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone).

Koko

50ml, 100ml

Pakkaus

Metallinen, Muovinen

Sisältää

luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), inkiväärin eteerinen öljy (Zingiber Officinale Oil), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), mustapippurin eteerinen öljy (Piger Nigrum Oil), katajan eteerinen öljy (Juniperus Communis Oil), johannisöljy (Hypericum Perforatum Oil), metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taponero Inkivääri-MSM-hoitovoide”