Yritysesittely

Olemme suomalainen yritys, joka toimii Varsinais-Suomen Marttilassa. Valmistamme 100% luonnon raaka-aineista hoitovoiteita-, öljyjä, palasaippuoita ja -shampoita. Tämän lisäksi edustamme maailmanlaajuisia luxuskosmetiikkabrändejä. Edustamamme tuotteet ovat todistetusti ihoa uudistavia, elvyttäviä ja niissä on anti-aging vaikutus.

Myyjän tehtävät ja vaatimukset

Etsimme tiimeihimme dynaamisia ja intohimolla työhönsä antautuneita myyjiä, joilla on erinomainen kommunikointikyky, taito tulla ihmisten kanssa toimeen ja asiakastyö sydämen asia. Olet luotettava, vastuuntuntoinen, määrätietoinen, vakuuttava ja sosiaalisesti ulospäin suuntautunut. Olet valmis joustaviin työaikoihin ja viikonlopputöihin sekä valmis matkustamaan Suomessa. Työpäivän pituus on useimmiten 8-10 tuntia. Edellytyksenä suomen kieli ja eduksi lasketaan muut osaamasi kielet.

Myyntipaikat ja -tavat

Esittelemme ja myymme tuotteita promopaikoilla, messuilla, tapahtumissa, liikekeskuksissa, kansainvälisillä suurmarkkinoilla ym. myyntiin sopivilla paikoilla. Olet myös ulospäin suuntautunut, ihmisiä pelkäämätön, tavoitteisiin sitoutunut henkilö. Kontaktoit ihmisiä myyntipaikallasi tarjoamalla heille tuotenäytteitä, esittelet tuotteet ja teet demoja.

Palkkaus ja hakeminen

Palkka koostuu provikkapalkasta. Työhaastattelut tehdään välittömästi ilmoittauduttuasi halukkaaksi työhön. Jos koet, että haluat liittyä upeaan tiimiimme, ole hyvä ja lähetä cv:si meille. Otathan huomioon, että otamme yhteyttä ainoastaan hakemusten perusteella potentiaalisimpiin katsomiimme henkilöihin suuresta yhteydenottomäärästä johtuen. Kerrothan myös haluatko luxuskosmettiikabräditiimiin vai hoitokosmetiikkatiimiin.

Yhteydenotot: info@wayoflife.fi